تخم مرغ | سه عدد |
كره | دو قاشق سوپخوري |
روغن و ارده | از هر کدام نصف پيمانه |
بيكينگ پودر | يك قاشق چايخوري |
شيره انگور و گردو خرد شده | از هر کدام يك پيمانه |
وانيل | 1/4 قاشق چايخوري |
آرد | دو پيمانه |
طرز تهيه:
اصولا
كيك گردويي از آن دست شيرينيهاي مقوي ميباشد كه وقتي ميل كنيد،
انرژيتان چند برابر ميشود و ممكن است زورتان آنقدر زياد شود كه با مشت به
ديوار بكوبيد، حالا حساب كنيد كه كيك گردويي را با ارده و شيره انگور ميل
كنيد. انرژيتان ميشود صد برابر، ديگر كسي جلودارتان نيست، بگذريم.
ابتدا
تخممرغها را خوب هم ميزنيم تا حجيم شوند. سپس روغن و كره نرمشده در
محيط را به آن اضافه كرده و هم ميزنيم. بعد شيره انگور و ارده را افزوده و
به هم زدن ادامه ميدهيم. نيمي از گردو و وانيل را ريخته و در انتها آرد و
بيكينگپودر را الك كرده و با مواد كاملا مخلوط ميكنيم و در قالب چربشده
ريخته و روي آن نيمي ديگر از گردوها را ميريزيم و در فر از قبل گرمشده
با دماي 170 درجه سانتيگراد به مدت 40 الي 45 دقيقه قرار ميدهيم.
منبع :