آب انار مانند یک بازدارنده عمل میکند که آنزیمهای مسئول تخریب و نابودی غضروفها را از کار میاندازد و به این ترتیب از التهاب مفاصل جلوگیری میکند.
تحقیقات نشان داده است که اگر روزی سه چهارم لیوان آب انار بنوشید و این کار را مدت ۳ ماه انجام دهید، مقدار اکسیژن بیشتری به قلب میرود و باعث سلامتی قلب میشود.
از سوی دیگر آب انار مانند یک بازدارنده عمل میکند که آنزیمهای مسئول
تخریب و نابودی غضروفها را از کار میاندازد و به این ترتیب از التهاب مفاصل جلوگیری میکند.
انار منبع مهم آنتیاکسیدانها، پتاسیم و ویتامین C است. منبع خوبی از ویتامینهای A، E و اسیدفولیک است. مقدار آنتیاکسیدان موجود در آب انار حتی ۳ برابر چای سبز است.
نکاتی مهم درباره انار:
۱) اشخاصی که دارای طبع سرد وتر هستند بعد از خوردن انار کمی زنجبیل با نبات بخورند.
۲) کسانی که زخم معده دارند انار ترش رااز سبد میوه خود حذف کنند.
۳) رب انار یبوست میآورد پس این میوه برای بیمارانی که مشکلی در مقعد دارند توصیه نمیشود.
۴) در موقع خوردن جوشانده پوست انار از خوردن روغن کرچک خودداری شود. زیرا ممکن است ایجاد مسمومیت نماید.
۵) انار شیرین طبیعت سرد، معتدل و کمیتر دارد.
۶) انار ترش نیروی جنسی را کاهش می دهد.
امام صادق (ع) میفرمایند: بخورید انار را با پردههای وسط آن تا معده را صیقل دهد و هوش را زیاد کند.
حضرت علی (ع) میفرمایند: به کودکان خود انار دهید تا زودتر به سخن آیند.
حال بگزارید از دید پزشکان و متخصصان تغذیه به بررسی خواص انار بپردازیم:
۱) پوست و ریشه انار ضد کرم
۲) انار معتدل، مقوی، ملین، ادار آور و ضد تشنگی
۳) اگر بعد از غذا انار شیرین خورده شود رنگ چهره زیبا و غذا آسان هضم میشود.
۴) کسانی که لاغر هستند خوردن انار برای آنها مفید است البته نوع شیرین آن
۵) انار شیرین برای کسانی که یرقان دارند مفید است، یک ساعت قبل یا بعد از غذا میل شود.